Bicom Bioresonansterapi

Bioresonansterapi är en energimedicinsk metod för test och behandling.
Bicom är namnet på den utrustning som används för bioresonansterapi, och tillverkas av företaget Regumed i Tyskland.
Patientens egna frekvensmönster används i behandlingen och gör att behandlingen blir individuellt anpassad. Bicom producerar inga egna frekvenser.
Bicom vidareutvecklas kontinuerligt av en grupp mycket skickliga och erfarna läkare, terapeuter och veterinärer.


 

Ett tillfälligt fel har uppstått med Instagramflödet. Var vänlig försök igen senare.

Att äta mycket vitaminer har vi ju alltid fått lära oss att man ska göra, för det är ju bra, eller hur, men varför då? Det har man däremot inte fått veta, mer än att det håller dig frisk. Ja men jag är ju frisk tänker du då (eller inte), så då är det väl ok då, eller?

Det kanske det är också. Om du äter varierat dvs. äter efter tallriksmodell med 70% ekologiska grönsaker på tallriken, väljer största delen av proteinintaget från växtbaserade källor, väljer naturliga näringsrika sötningsalternativ före raffinerat socker och använder oprocessade fullkornsalternativ före finmalet mjöl.

Om jag inte gör det här då? Vad händer då?

Ja det finns inte en färdig diet som fungerar för alla. Vi är alla unika i vårt slag. Det som är rätt för en behöver inte vara rätt för någon annan.  Vi tar tillsammans reda på mer om vad just du behöver för att må bra. Vi hjälper dig med individuell coachning, kostprogram och teoretisk kunskap om mat och dess betydelse. I kombination med stöd i från gruppen, hjälps vi åt att hitta en lösning som fungerar för just dig i längden. Det finns inga quickfix utan det är en långsiktig satsning som du kan leva och trivas med livet ut.  Det ger dig en nykel till ett friskare liv!